Nevíte, kde skočit po práci? Nechce se Vám vařit a máte rádi veganskou stravu?
Dnes bych se s Vámi chtěla podělit o recept na domácí hummus.
Ingredience:
Cizrna v mírně slaném nálevu
Kari
Česnek
Citrón
Koření dle chuti k dochucení
Olivový olej
Příprava:
Cizrnu necháme vařit do potřebného změknutí. Uvařenou cizrnu rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme stroužek česneku. Do druhé rozmixované várky přidáme kari koření a olivový olej.
Tip na podávání:
Cizrnovou pomazánku, nebo odbormě hummus podáváme s celozrnným chlebem. Na závěr můžeme pomazánku pokapat citrónovou šťávou.
Dobrou chuť. 👌
Blog, věnující se tréninkům na horské ultramaratony a reportážím z těchto závodů
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Trénink na horské ultramaratony č.2
Tréninky na horské ultramaratony
Trénink na horský ultramaraton 2 část - Technika Spousta běžců začátečníků se jednoho dne jednoduše rozhoupou a začnou běhat. No a začne ...
-
Článek z realistického a možná pro někoho z pesimistického pohledu na ultrarunning a hlavně na náš přístup k životu, ve kterém chceme být vš...
-
"Zvládnu to, už jenom pár kilometrů." "Už jenom 20 km. Za chvíli jsem v cíli." Bolest, slast, endorfiny, hory, přátelé, ...
Žádné komentáře:
Okomentovat